2012 Yılı Kan Kampanyamız

5.GELENEKSEL KAN KAMPANYAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK...

Türk Kızılayı ve İzmir Beşiktaşlılar Derneği'nin ortak etkinliği olan "5. Geleneksel Kan Bağışı Kampanyamız"  her yıl olduğu gibi bu yılda  büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

2008' de başlayan ve devam eden Kan Bağışı Kampanyamız yine  09 Mayıs 2012 Çarşamba günüde , Türk Kızılayının dernek merkezimize kurduğu 4 sedye ve gelen gönüllü bağışçılar sayesinde gün boyu hiç boş kalmadan başarıyla tamamlandı.

Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimiz , dernek üyelerimiz , Beşiktaşlı olan veya olmayan gelen yakınlarımızla bu etkinliğe gönülden katıldık. "KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ İHTİYAÇTIR" sloganıyla Türk Kızılayının olağanüstü çalışmalarıyla yapılan bu etkinliğimize destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Dernek Başkanımız Serhat Kutlu gösterilen bu büyük katılımdan dolayı çok mutlu olduğunu ve gelecek yıllarda da kampanyaya devam edileceğini belirtti.

Kan Kampanyamızdan Resimleri Görmek için Tıklayınız.