Dernekler Komitesinin Ziyareti

DERNEKLER KOMİTESİ DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Dernekler Komitesi Eş Başkanları Sayın Batur Gültekin ve Sayın Yaşar Güngör Şahin Derneğimizi ziyaret ettiler. (11 Mart 2011)

Dernek Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin hazır bulunduğu görüşmede Dernekler Komitesinin yapılanması, icraatları ve projeleri hakkında bilgiler veren Batur Gültekin, derneklerden özellikle lisanslı ürünler, Beşiktaş ve Yavru Kartal Dergileri, KartalNet ve KartalCell abonelikleri konusunda işbirliği ve ilgi talep ettiklerini bildirdi. Üyeliklerin maddi boyutunu örneklendiren Yaşar Güngör Şahin, 1 milyon cep telefonu kullanıcısı Beşiktaşlının GSM aboneliklerini KartalCell’den yaptırmaları halinde kulübümüzün yıllık 6 Milyon Amerikan Doları gelir elde edebileceğini iletti.

Yöneticilerimizin Dernek projelerinden bahsettiği toplantıda Ece Kaya Futbol Turnuvası’na katılım konusunda karar alındı ve bu konuda derneğimizin her türlü yardıma hazır olduğu belirtildi.

Yorumlar - Yorum Yaz