29 Ocak 2011 Genel Kurul

İzmir Beşiktaşlılar Derneği Olağan Genel Kurulu Yapıldı.

İzmir Beşiktaşlılar Derneği olağan genel kurulu 29 Ocak 2011 günü Swissotel Grand Efes'de yapıldı. Çok nezih bir misafir ve üye topluluğunun katıldığı genel kurul, İzmir'de ki Beşiktaşlıları coşturdu, heyecanlandırdı. Genel kurul sonunda önceki yönetimden yedi genç yönetici ve beşi bayan, on kişi de ilk kez yönetime girdi.

Genel kurula Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmir eski milletvekili Hakkı Ülkü, Beşiktaş As Başkanı Emin Önal ile üyeler katıldı. Genel Kurula katılamayan Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören de çiçek göndererek yeni yönetimi kutladı.

Genel kurul sonunda yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Serhat Kutlu, Cengiz Ülkü, Alp Oray, İbrahim Muratoğlu, Gürol Erdoğan, Özer Öztürk, İsmail Güler, Kemal Karayel, Ömer Faruk Akınbingöl, Murat Özel, Seran Bilgi, Deniz Avcı, Alev Parıldar, Nejat Günaydın, Funda Onukar, Özlem Tezişçi, Serhat Köksal.

Yekta Varnalı’dan başkanlığı teslim alan Serhat Kutlu, yönetim kurulunun yaş ortalamasının 39, bayan oranınınsa yüzde 30 olduğunu, en büyük hayallerinin derneğe bir yönetim binası kazandırmak olduğunu söyledi. Yönetim kurulu ilk toplantısında görev dağılımını yapacak.

Genel kurulun sonunda önceki yönetimde olup da emeği geçen yönetim kurulu üyelerine bu dönem seçilenler tarafından birer plaket armağan edildi.

Yorumlar - Yorum Yaz