İZMİR BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ

Derneğimiz 23 Ekim 1992 yılında 39 kurucu üye tarafından 12. Beşiktaş derneği olarak kuruldu. Geçici yönetim kurulu Ruhi Uslu başkanlığında çalışmalara başladı.

İlk genel kurul 23 Ağustos 1993 de yapıldı. Başkanlığa Ruhi Uslu seçildi. Lokal tutulup açılışı Onursal Başkanımız Süleyman Seba tarafından gerçekleştirildi.

Ruhi Uslu 20 Ocak 1995 de Başkanlığı Emin Önal’a devir etti. Emin Önal 2008 yılına kadar 6 dönem başkanlık yaptı.

Kurucu Başkanımız Sayın Ruhi Uslu ve arkadaşları derneğin kuruluş yıllarında, emekleme dönemlerinde büyük çabalar göstererek derneğimizi çok aktif hale getirmişlerdir. 20 Ocak 1995 de  hali hazırda kulübümüz As Başkanı olan Sayın Emin Önal yönetiminde de gelişmeye devam etmiş ve  üye sayısı 808’lere kadar çıkmıştır.

Dernek faaliyetleri 3 Şubat 2005 den sonra bir ara sekteye uğramış ve bazı arkadaşlarımız derneğimizden ayrılarak Ege Kongre Üyeleri Derneğini kurmuşlardır. 2008 yılında gerçekleşen yeniden yapılanma ile Sayın Yekta Varnalı bayrağı 22 Mart 2008 de devraldı ve 3 senelik yönetim süresi sonunda bayrağı Sayın Serhat Kutlu’ya 29 Ocak 2011 de devir etti.

Şu anda derneğimiz üyelerinin  hepsi aktif olup, tüm sosyal etkinliklerimizde yer almaktadır. Mayıs 2013 itibarıyla üye sayımız 280’lerdedir.

Derneğimiz haftanın altı günü açık olup, her gelen telefona, mail’e a cevap verilmektedir.

Beşiktaşlılık ruhunu taşıyan herkese üyemiz olsun, olmasın kapımız açıktır.