İZMİR BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULUMUZ 2019-2021

29 Ocak 2011 - İzmir Beşiktaşlılar Derneği olağan genel kurulu 29 Ocak 2011 günü Swissotel Grand Efes'de yapıldı. Çok nezih bir misafir ve üye topluluğunun katıldığı genel kurul, İzmir'de ki Beşiktaşlıları coşturdu, heyecanlandırdı. Genel kurul sonunda önceki yönetimden yedi genç yönetici ve beşi bayan, on kişi de ilk kez yönetime girdi.
19.05.2011
"EFENDİLER, SİZLERİN VE SPORCULARINIZIN CİDDİ ÇALIŞMALARINI, ÇEVİKLİK VE MAHARETLERİNİ UZUN ZAMANDAN BERİ BÜYÜK BİR ZEVKLE AYRICA DİKKATLE İZLİYORUM. SPORDAN YOKSUN BİR GENÇLİK, NASIL Kİ VATAN MÜDAFAASI SIRASINDA ETKİLİ OLAMIYORSA, İNSAN DENEN VARLIĞIN KAFA YAPISI DA NE DERECE TEKAMÜL EDERSE ETSİN, BEDENİ İNKİŞAFI NOKSAN VE YETERSİZ OLURSA, O VÜCUT O KAFAYI İLERİYE GÖTÜREMEZ, TAŞIYAMAZ.
30.09.2011
2008 yılında şehrin önemli isimlerini ziyaret ettik. Konak Belediye başkanımız Hakan Tartan, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Emin Özler'i makamında ziyaret ettik
28.06.2013