İZMİR BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULUMUZ 2019-2021

İzmir Beşiktaşlılar Derneği 20. Kuruluş Yıl Dönümünü Swiss Hotel Grand Efes’te 28 Eylul 2012 Cuma akşamı düzenlenen bir balo ile kutladı. Bundan 20 yıl önce Onursal Başkan Süleyman Seba tarafından açılışı yapılan dernek, Türkiye’de ve özellikle Ege Bölgesinde öncü olmasıyla biliniyor.
29.09.2012
7 EKİM 2012 - İzmir Beşiktaşlılar Derneğimizin 20 Kuruluş Yıldönümü nedeniyle SwissOtel Grand Efes'de düzenlediği yemekli kutlama balosuna 300'den fazla seçkin konuk katıldı. Bu gecede başkanımız Fikret Orman'da aramızdaydı. Basında Balomuz ile ilgili çıkan haberleri bu yazıya toplamaya çalıştık. Balomuz ile ilgili haber yapan tüm basını ve basın mensuplarına teşekkürlerimizi sunarız.
07.10.2012
28 Eylül 2012 - Yeni konsepti ve yeni dekoruyla SwissOtel Grand Efes'in altında açılan Varnalı ailesine ait Kartal Yuvasının açılışına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'da katıldı. İzmirli bir çok tanınmış Beşiktaşlı, işadamı, bürokrat ve politikacının da katıldığı açılış hayli kalabalık oldu.
29.09.2012
Yönetim kurulumuz kahvaltılı toplantıda biraraya geldi. Uzun süredir çalışmaları yapılan 20. Yıl balosunun, yeri, zamanı ve programı belli oldu. Alınan karar sonucunda 20. Kuruluş Yıldönümü Balosunun, 28 Eylül 2012 Cuma Akşamı saat 20:00'de Swissotel Grand Efes'de yapılmasına karar verildi.
15.09.2012
14 Mayıs 2012 - Beşiktaş taraftarları Çiçekliköy’de muhteşem bir gecede buluştu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın en yoğun günlerinden birinde, o yoğunluğu bırakıp geceye onur konuğu olarak katılmak için İstanbul'dan gelmesi tüm katılanları çok mutlu etti. Efsane başkan Süleyman Seba’nın manevi kızı ve eski Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şenay Taşkın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen geceye, Ege Bölgesinde ki hemen tüm dernekler katıldı.
17.06.2012
10 Mayıs 2012 - Türk Kızılayı ile İzmir Beşiktaşlılar Derneği ortak etkinliği olan "5. GELENEKSEL KAN BAĞIŞI KAMPANYAMIZ" bu yıl da 09 Mayıs 2012 Çarşamba günü dernek merkezimizde başarıyla gerçekleştirildi.
10.05.2012
9 Mayıs 2012 - İzmir Beşiktaşlılar Derneği ve Türk Kızılayı işbirliği çerçevesinde her yıl dernek merkezimizde düzenlediğimiz 5. Kan Kampanyamız bu yıl 9 Mayıs 2012 Çarşamba günü... Kan vermek isteyen tüm camiamızı ve halkımızı derneğimize bekliyoruz
17.04.2012
Fikret Orman'ın seçildikten sonraki ilk sözleri; "Zor, çok zor bir göreve talip olduk. Teveccüh gösterdiniz, layık gördünüz, teşekkür ediyorum. Minnettarız. Bu zor görevde destek ve yardımlarınızın yol almamız için en önemli etken olduğunu bilmenizi isterim. Söz veriyorum, doğruları duyacaksınız. Sizleri kandırmayacağız. Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Az laf, çok icraat yapacağız. Paylaşımcı bir Yönetim Kurulu oluşturacağız. Geleneklerimize sahip çıkarak Beşiktaş değerlerini tekrar hayata geçireceğiz. Yarınlarda kişi ve kurumlara bağlı olmayan çağdaş bir Beşiktaş yaratacağız. Teşhis ve tedavi belli. Güneşli günler çok yakında gelecek. Bundan emin olabilirsiniz."
26.03.2012
Fikret Orman, Ege Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği ile İzmir Beşiktaşlılar Derneği'nin İzmir Hilton Oteli'nde düzenlediği toplantıya katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda önce kendini ve birlikte geldiği ekip arkadaşlarını tanıttı. Sonra katılımcılara, "bana her şeyi sorabilirsiniz, bütün samimiyetimle herşeye cevap vereceğim" dedi ve gerçekten sorulan tüm sorulara net ve kesin cevap vermesiyle dikkat çekti....
22.03.2012
20 Eylül 2011 - İzmir Beşiktaşlılar Derneği olarak bu yıl da İZFAŞ tarafından düzenlenen 80. İzmir Enternasyonal Fuarına 3. kez katıldık. 08.Eylül–18.Eylül 2011 tarihleri arasında gerçekleşen fuar aktivitelerinde günde yaklaşık 10.000 Beşiktaşlı veya başka takım taraftarları standımızı ziyaret etti... FUAR STANDIMIZDA ÜYELERİMİZ İÇİN DÜZENLEDİĞİMİZ KOKTEYLE KATILIM COŞKU YARATTI 14.Eylül 2011- İzmir Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu, üyelerini İzmir Enternasyonel Fuar standında, coşkulu bir KOKTEYL ile ağırladı. Saat 19:00 da başlayan kokteyle katılanlar, “güzel” renklerle bezenmiş ortamda yorgunluk attılar. Büyük ölçüde katılımın gerçekleştiği kokteyl, derneğimiz üyelerini biraraya getirecek yeni organizasyonlar için enerji verdi. Edindiğimiz izlenimlere göre üyerlerimiz bir sonraki aktivitemizde buluşabilmek ümidiyle standımızdan ayrıldılar.
22.09.2011