İzmir Beşiktaşlılar Derneği Seçimli Olağan Genel Kurulu Yapıldı.

1992 yılında kurulan İzmir Beşiktaşlılar Derneği’nin olağan genel kurulu, 19 Ocak 2019 Cumartesi günü Swiss Otel Efes’te çok sayıda üyenin katılımı ile gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları başta olmak üzere, Beşiktaş camiasına emeği geçmiş Büyük Başkan Süleyman SEBA ve diğer merhum Beşiktaşlılar ile şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile genel kurula başlandı.

Divan başkanlığını Ruhi USLU’nun yaptığı kongrede, Başkan Alp ORAY ve yönetiminin faaliyet ve denetim kurulu raporu onaylandı.Geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerine plaket takdimin ardımdan, başkan adayı İnan ESEN ve yönetim kurulunun seçimine geçildi.Başkanlık konuşmasında İnan ESEN,’’116 yaşındaki baba Çınar BEŞİKTAŞIMIZ’ın İzmir’deki 27 yaşındaki evladı olan Derneğimiz kuruluşundan bugüne sadece İzmir’de değil tüm ülke genelinde BEŞİKTAŞIMIZ’ın temsiliyeti noktasında gereken liyakatı en üst seviyede göstermiş ve korumuştur. Aday yönetin kurulu olarak bizlerin de en temel hedefi bu ahenki bozmamak ve derneğimize duyulan güveni boşa çıkarmamak olacaktır’’.Aynı zamanda Beşiktaşımızın değerlerini taşımadığı aşikar gruplara karşı Beşiktaş’ımızı koruyabilmek için kongre üyeliğinin önemini üstüne basarak vurguladı.

Oy birliği ile seçilen yeni yönetim genel kurulu selamlayarak yeni görevine başladı.Yeni seçilen başkan İnan ESEN teşekkür konuşmasında, “2019-2021 yıllarında görev yapacak Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

1 İNAN ESEN
2 ÖZER ÖZTÜRK